Coen

Support engineer

Ik was op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en doorgroeimogelijkheden

Mijn naam is Coen, ik ben 26 jaar en ik ben inmiddels 2 jaar in dienst bij neomax. Ik woon in Amersfoort, samen met mijn vriendin en houd van sporten en uitgaan met vrienden.

Op zoek naar een uitdagende job

Mijn reden om met neomax in zee te gaan was omdat ik op zoek was naar een uitdagende job met veel variatie en doorgroeimogelijkheden. Dit kon mijn vorige werkgever mij helaas niet bieden en neomax had mij al vaker benaderd in de tijd dat ik daar werkte. Op het moment dat ik echt op zoek was naar een andere werkgever, belde neomax mij precies op het juiste moment op.

Meer variatie

Voorheen dacht ik dat detachering niks was voor mij: al dat reizen en wisselen van werkplekken leek mij niets. Na een tijdje vast in dienst te hebben gezeten bij een werkgever leek het me wel leuk om wat meer variatie te hebben. Neomax biedt dit aan door de diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers.

 

Ontwikkeling door verschillende projecten

Ik heb bij neomax nu drie verschillende projecten mogen doen. De eerste was bij een fruitteler waar ik heb mogen meemaken hoe het is om op de Servicedesk te werken. Met name telers te mogen helpen met een nieuw pakket van hun registratie van goederen te implementeren, is een hele ervaring, want over het algemeen zijn telers geen computer mensen. Ze doen er liever niets mee. Dus om hen te kunnen helpen is een waardevolle ervaring geweest. Het gaf ook voldoening om te zien dat ze tevreden en met een lach op hun gezicht weer verder konden met hun werk.

Hierna heb ik bij een compleet andere organisatie gezeten, namelijk bij een particuliere hbo school waar het slagingspercentage hoog ligt en de studentenondersteuning op een hoge prioriteit ligt. Het helpen van studenten en docenten heeft hier in mijn werkzaamheden centraal gestaan. Zowel het ondersteunen van de systeembeheerders en andere IT-collega’s als de samenwerking met hen is hier een belangrijke schakel geweest. In de tijd van dit project heb ik eveneens mijn ITIL v3 gehaald.

Momenteel ben ik gedetacheerd op mijn derde project, namelijk bij een afvalverwerkingsbedrijf. We zijn hier bezig met een groot migratietraject waarin veel grote afvalbedrijven met elkaar samen gaan. Dit vergt een hoop aanpassingsvermogen, zowel aan de kant van de verschillende IT- infrastructuren, als aan de kant van de gebruikers.

IT-Academy

Ik heb het in deze periode ook voor elkaar gekregen om mijn Windows 10 70-697 te halen. Dit mede met behulp van de 70-697 cursus bij neomax zelf. Momenteel ben ik mijzelf aan het ontwikkelen tot systeembeheerder. Over 5 jaar hoop ik nog steeds voor neomax te werken maar dan wel in de rol van systeembeheerder. Ik hoop mij dan via neomax goed gecertificeerd te hebben en veel blije klanten achter te kunnen laten.

Momenteel werk ik via neomax met MyCademy dit bevalt me eigenlijk heel goed. Vooral omdat het overzichtelijk is wat je moet leren en dat je zelf kan bepalen wanneer en hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

Het 3xblij statement

Momenteel ervaar ik neomax als een zeer kundige en fijne werkgever die veel om zijn personeel geeft en graag alles doet om zowel klant als medewerker blij te houden. Het 3xBLIJ statement wordt dus zeker nageleefd. Daarnaast bieden ze een luisterend oor, en waar nodig komen ze met oplossingen als ergens over nagedacht moet worden. Ook de communicatie richting de medewerker is erg goed en persoonlijk. Het inzetten van een fieldcoach beïnvloed dit ten positieve.

Ik ben blij met neomax omdat ze naar mij luisteren en mij bijstaan waar nodig. Als je voor neomax werkt weet je zeker dat je er nooit alleen voor staat. Neomax is een erg betrouwbare werkgever met mooie opdrachten. Tot nu toe voel ik me gehoord en ben ik tevreden over mijn opdrachten. Neomax doet wat ze beloven en bieden een prettige samenwerking aan. Wil ik mensen dus adviseren om voor neomax te gaan, dan zeg ik volmondig ja!

Coen