Guy Duijzings

Manager Supply Management bij PGB Pensioendiensten

Neomax levert goed gekwalificeerde professionals met de juiste hoeveelheid technische bagage en softskills

Hoe ziet de samenwerking eruit?

PGB Pensioendiensten huurt al meerdere jaren IT-professionals in bij neomax. Momenteel zitten er twee medewerkers van neomax bij ons: een technisch applicatiebeheerder en een servicedeskmedewerker. Maar zij hebben verschillende soorten IT-professionals in dienst en weten daarmee vaak op onze behoefte in te spelen. Dat maakt neomax een preferred supplier voor ons!

Hoe bevalt de samenwerking?

Neomax levert goed gekwalificeerde professionals met de juiste hoeveelheid technische bagage en softskills. Soms zijn posities best lastig in te vullen en zelfs dan weten ze vaak de juiste match te vinden. De accountmanagers schakelen snel en dat waarderen wij. Wij zien onze relatie met neomax daarom meer als een partnerschap, want die blijk van wederzijdse waardering is er zeker. Daarnaast levert neomax de juiste professionals tegen de juiste tarieven. Als we een positie open hebben, dan zetten we de aanvraag als eerste bij neomax uit.

Waarom 3xBLIJ?

Eigenlijk door alles wat hierboven genoemd is, maar ook doordat ik merk dat de band tussen de neomax-medewerkers bij ons op de vloer en neomax goed is. Het is me opgevallen dat de accountmanagers echt moeite doen om een goede band te hebben en te onderhouden met hun eigen medewerkers. Dat is voor mij een teken dat neomax echt voor persoonlijke aandacht staat. Er wordt geluisterd naar zowel de mening van de eigen medewerkers als van mij, als klant.

Guy Duijzings