Roy

Support engineer

Neomax sprak mij het meest aan door de jonge en frisse uitstraling

Ik ben Roy en momenteel werkzaam op de servicedesk van een internationale handels- en serviceorganisatie. Wij ondersteunen gebruikers van deze organisatie, en alle bedrijven die hier onder hangen, met hun IT gerelateerde problemen en bieden een luisterend oor.

Na het voltooien van mijn IT-opleiding ben ik op zoek gegaan naar een leuke werkplek. Er waren op dat moment al meerdere detacheringsbedrijven die interesse in mij hadden. Na wat zoeken in de regio ben ik bij neomax uitgekomen. Neomax sprak mij het meest aan door de jonge en frisse uitstraling.

Mijn visie op IT-detachering

Het mooie van IT-detachering is de match die ze maken met jou en de klant waar je uiteindelijk wordt geplaatst. Bij neomax heb ik hier een uitstekende ervaring mee; er is zeer goed geluisterd naar mijn wensen en sterke/zwakke punten dat ik op een super leuke en uitdagende plek terecht ben gekomen!

Doorgroeimogelijkheden powered by neomax

Zelf zit ik nog steeds op mijn eerste project en heb ik het uitstekend naar mijn zin. De internationale handels- en serviceorganisatie waar ik werkzaam ben, is een groot bedrijf met links en rechts veel doorgroeimogelijkheden. Zo wil ik uiteindelijk senior worden van de servicedesk.

Mijn toekomst in de IT is elke dag weer nieuwe dingen ontdekken, je bent nooit uitgeleerd! Mede door de hulp van neomax, die echt in je willen investeren, zie ik mezelf in 5 jaar een senior servicedeskfunctie uitvoeren.

Certificeringen

Naast mijn diploma IT-beheer heb ik tot nu toe nog geen certificaten behaald, maar ik ben hier wel mee bezig. Momenteel werk ik er aan mijn ITIL foundations certificaat te halen. Ook hierin word je door neomax goed begeleid met voldoende studiemateriaal en zelfs klassikale cursusavonden.

‘Neomax blij, jij blij, klant blij!’


Waarom neomax?

Neomax is een bedrijf dat haar medewerkers goed begeleidt en goed luistert naar de wensen van haar medewerkers.

Als iemand voor detachering wil kiezen raad ik neomax aan. Het is een jong en fris bedrijf dat echt naar je luistert en jou de uitdaging en werkplek geeft die je wél met beide handen aan wil pakken. Neomax blij, jij blij, klant blij, 3xBLIJ!

Roy