Geoffrey

System Engineer bij neomax

Ik ben professioneel, neomax is professioneel en de projecten zijn leuk en uitdagend. :)

Ik ben Geoffrey, 33 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Levensgenieter, muziekliefhebber, wereldverkenner en technology enthousiast. Sinds eind 2016 ben ik als system administrator werkzaam bij neomax.

Het begin van mijn carrière powered by neomax

In 2010 was ik al eens eerder benaderd door een accountmanager van neomax of ik openstond voor een nieuwe uitdaging. Destijds was ik nog elders werkzaam en ben ik op dat moment niet ingegaan op het voorstel.

Jaren later, in 2016, werd ik benaderd door Burçak – destijds nog werkzaam als recruiter – of ik wederom openstond voor een nieuwe uitdaging. In die tijd had ik nog een baan als systeembeheerder in het MKB. Ik stond wel open voor een nieuwe uitdaging, maar ik wilde eerst mijn werkzaamheden afronden bij de desbetreffende klus.

Oprechte interesse en enthousiasme

De aanleiding om met neomax in zee te gaan was voor mij enerzijds het stukje flexibiliteit en anderzijds het fijne persoonlijke contact, wat ik vandaag de dag nog steeds heb met het personeel van neomax. Ook het feit dat Burçak destijds mij geregeld bleef bellen en e-mailen, liet mij inzien dat er oprecht sprake was van interesse en enthousiasme.

Mijn blik op IT-detachering

In het verleden heb ik al gewerkt voor IT-detacheerders en ik vind dat je, met de juiste instelling en aanpak, er heel veel uit kan halen.

Het geeft je ten eerste de mogelijkheid jezelf te onderscheiden en te ontwikkelen, maar ook een stukje flexibiliteit. Je kunt op meerdere projecten “in de keuken kijken” van bedrijven/instanties, wat alleen maar goed is voor je ervaring.

Zelfontwikkeling

Ik heb onlangs mijn eerste project afgerond via neomax bij een veiligheidsorganisatie. Daar was ik aangenomen als medior/senior systeembeheerder voor een aantal maanden en daar heb ik met veel plezier gewerkt.

Qua ontwikkeling ben ik momenteel bezig met het laatste deel van MCSA 2012R2, 70-412 en ben ik mezelf aan het verdiepen in Microsoft Azure technologie. Voor het laatstgenoemde ga ik beginnen met behalen van certificaten zodra MCSA is afgerond.

Tot op heden heb ik mijn mbo Netwerk- / Systeembeheer ICT niveau 3 behaald en daarnaast heb ik een aantal certificaten op behaald: Microsoft Certified Desktop Support Technician: Windows XP, Microsoft Specialist: Windows 7, Microsoft Certified Professional, MCSA Server 2003 en MCSA Server 2012R2: 70-411 + 70-412.

De komende jaren ga ik me volledig focussen op cloud technologieën. Over 5 à 7 jaar wil ik cloud consultant / migratie specialist zijn.

3xBLIJ

Ik ben 3xBLIJ omdat ik gewoon niks kan verzinnen om over te zeuren. Ik ben professioneel, neomax is professioneel en de projecten zijn leuk en uitdagend; de definitie van 3xBLIJ dus! 🙂

Ik ben 3xBLIJ omdat ik gewoon niks kan verzinnen om over te zeuren

In dienst bij neomax betekent voor mij: heldere communicatie, transparantie en fijne collega’s. Ik zou anderen vertellen dat neomax een hele fijne club is die je kan helpen ontwikkelen en je plaatst bij uitdagende werkgevers waar je normaliter niet zo snel zou kunnen werken. Ongeacht waar je in je carrière staat: of je nou een schoolverlater, support engineer of een ervaren systeembeheerder bent.

Geoffrey