Interne vacatures

Interne vacatures

Misschien ben je geen IT-professional maar spreekt onze visie je wel aan. Mooi! We zoeken namelijk ook collega’s die (nog) meer hebben met mensen dan met systemen. Matchmakers die er blij van worden om onze IT-professionals en opdrachtgevers blij te maken. Bekijk onze interne vacatures en bepaal zelf of je er (3x)BLIJ van wordt.

OVER TEAM NEOMAX

Het hechte team van neomax is dynamisch, ondernemend en is ambitieus. Bij neomax werken wij hard maar daar worden we ook voor beloond. Jaarlijkse incentives staat dan ook altijd op het programma.

Onze week sluiten we af met de Friday Celebrations, waarbij we de successen vieren en de belangrijkste zaken doornemen met Scroppino, Champagne of gewoon een lekker glas water voor onze sportievelingen. Culinaire hoogstandjes zijn hier natuurlijk ook onderdeel van; Springrolls, Nacho’s en maiskoekjes, noem maar op. Missen we nog wat? Je mag ze komen aanvullen! Natuurlijk zijn we ook sportief en dat is nodig ook. We dagen ons zelf regelmatig uit tijdens een potje modderrennen (Mud Masters) of een Bootcamp na het werk!

mac window Interne vacatures

 Jij bent een matchmaker die blij wordt om onze IT-professionals en opdrachtgevers blij te maken

 Kom jij ons team versterken?

Sorry, momenteel geen vacatures in deze functiegroep

alle vacatures bekijken