Medior systeembeheerder

Jouw ochtend wordt gevuld met het installeren, configureren, testen, beheren en bewaken van de IT-omgeving. Zo kom je bijvoorbeeld in aanraking met Microsoft Azure en Intune. Voor jou geen enkel probleem omdat je minimaal 2 jaar werkervaring hebt opgebouwd in een vergelijkbare functie.

Jouw plannen voor de vernieuwing van de IT-infrastructuur rondom automatiseringstoepassingen bespreek je met je senior collega in een rondje om het pand. Gelukkig geeft je collega genoeg input en kun je na je wandeling aan de slag met het vertalen van business requirements naar technologische ontwikkelingen. Leerzame dag! Met een voldaan gevoel sluit je af voor een borrel met je collega’s.

Klinkt dit als jouw perfecte werkdag? Reageer dan op een van onze actuele vacatures als medior systeembeheerder.

mac window Medior systeembeheerder

Medior systeembeheerder met passie voor IT

Passie voor IT alleen voor nerds? Echt niet! Bij ons kun je jouw passie voor IT helemaal uitleven. Dat is juist waarom wij jou willen. Voldoe je aan het volgende wensenlijstje? Overweeg dan een functie als Medior System Engineer bij ons:

  • Je bent in het bezit van een mbo 3 ICT Beheer of een gelijkwaardige opleiding
  • Je kent het klappen van de zweep en hebt 7 tot 9 jaar gewerkt als support engineer, of minimaal 2 tot 3 jaar in een soortgelijke rol.
  • Je hebt de nodige papiertjes: ITIL foundations versie 4
  • Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator (MS-100 & MS-101)
  • Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions (AZ-400)
  • Microsoft Azure Administrator (AZ-104) (niet verplicht)