Informatiedag Traineeship IT – HIGH TEA

Kom kennismaken met Neomax en ontdek alles over de traineeship.

Wij stimuleren diversiteit op de werkvloer. Daarom bieden wij getalenteerde vrouwelijke professionals een traineeship aan waarmee zij binnen no-time meedraaien in de IT-wereld. Vrouwen die altijd al een carrière in de IT geambieerd hebben of die momenteel niet op de juiste plek zitten, kunnen zich bij Neomax volledig laten omscholen.

 

Ben jij die topper die we zoeken?

Wij helpen jou graag bij het maken van een carrière switch. Wij bieden getalenteerde hoogopgeleiden, zonder IT-achtergrond, een traineeship aan waarmee je binnen no time meedraait in de IT-wereld op minimaal hbo niveau. Dus heb je altijd een carrière in de IT geambieerd of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar de IT-wereld? Kom kennismaken met Neomax en wie weet werk jij straks bij een van onze klanten! Wij zijn actief in diverse branches o.a.: retail, media, zorg & overheid!

Binnen 3 maanden wordt je klaargestoomd tot volwaardige IT-professional, waarbij je op onze kosten verschillende trainingen krijgt en certificaten kan halen binnen onze IT-Academy. Zodat jij je als persoon optimaal kan ontwikkelen! Daarnaast ben je 5 dagen per week actief aan het meedraaien als starter op toonaangevende projecten bij onze onze klanten.

 

Informatiedag

Speciaal voor de vrouwelijk toppers die zich willen laten omscholen tot volwaardige IT-professional organiseren wij een High Tea op zaterdag 7 maart aanstaande bij Mama Kelly in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan direct aan door onderstaand formulier in te vullen.

Meld je aan:

Telefoonnummer