ZIE VACATURES

Level up 

jouw IT-carrière!|

Werken bij Neomax is dé plek voor een succesvolle groei van jouw carrière. Wij begeleiden IT-professionals op het gebied van support en beheer. Krijg toegang tot uitdagende projecten, vergroot je netwerk, en verbeter je skills. Zo ontwikkel jij jezelf tot een echte pro! Samen pakken én creëren we kansen. 

Neem direct contact op, en vertel ons wat jij zoekt!

{},g[b]=r.extend(j,f,d)):void 0!==d&&(g[b]=d));return g},r.extend({expando:"jQuery"+(q+Math.random()).replace(/\D/g,""),isReady:!0,error:function(a){throw new Error(a)},noop:function(){},isFunction:function(a){return"function"===r.type(a)},isArray:Array.isArray,isWindow:function(a){return null!=a&&a===a.window},isNumeric:function(a){var b=r.type(a);return("number"===b||"string"===b)&&!isNaN(a-parseFloat(a))},isPlainObject:function(a){var b,c;return!(!a||"[object Object]"!==k.call(a))&&(!(b=e(a))||(c=l.call(b,"constructor")&&b.constructor,"function"==typeof c&&m.call(c)===n))},isEmptyObject:function(a){var b;for(b in a)return!1;return!0},type:function(a){return null==a?a+"":"object"==typeof a||"function"==typeof a?j[k.call(a)]||"object":typeof a},globalEval:function(a){p(a)},camelCase:function(a){return a.replace(t,"ms-").replace(u,v)},nodeName:function(a,b){return a.nodeName&&a.nodeName.toLowerCase()===b.toLowerCase()},each:function(a,b){var c,d=0;if(w(a)){for(c=a.length;d<c;d++)if(b.call(a[d],d,a[d])===!1){var b,c;return!(!a||"[object Object]"!==k.call(a))&&(!(b=e(a))||(c=l.call(b,"constructor")&&b.constructor,"function"==typeof c&&m.call(c)===n))},isEmptyObject:function(a){var b;for(b in a)return!1;return!0},type:function(a){return null==a?a+"":"object"==typeof a||"function"==typeof a?j[k.call(a)]||"object":typeof

People first!

Neomax ondersteunt als IT-detacheerder bedrijven bij een professionele invulling van IT-projecten op het gebied van support en beheer. Uitdagende projecten waar jij ervaring op kunt doen, en energie van krijgt!

Jij staat bij ons voorop!

Onze IT-professionals staan bij ons voorop. Wij adviseren en begeleiden jou bij iedere stap in je carrière. Bij kleine en grote uitdagingen. Ons doel is om samen jouw ambities waar te maken. Gedreven door jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature op maat. Een organisatie die bij je past, en in een team waar jij je comfortabel voelt. Zit jij op je plek, dan is onze opdrachtgever ook tevreden.

Klaar voor de volgende stap in je IT-carrière?

Wil jij je carrière een boost geven of je netwerk uitbreiden? Of groeien van support engineer tot aan systeembeheerder of Cloud engineer? Ontdek samen met één van onze recruiters jouw ultieme carrièrepad.

NEEM CONTACT OP

LEVEL UP

Waarom Neomax? Goede vraag!

We bieden concurrerende en uitgebreide voordelen, maar veel bedrijven kunnen u die bieden. 

Training en mentorschap

Je doorloopt twee weken diepgaande onboarding. We koppelen je aan ervaren teamleden om je de kneepjes van het vak te laten zien.

We zijn aan het nivelleren

We hebben een aantal grote stappen gezet, maar het werk dat voor ons ligt zal niet gemakkelijk zijn.

Verantwoording & impact

We hebben slimme mensen die zich bezighouden met de details - die beginnen met een leeg scherm, werken totdat het klaar is en dan polijsten tot het uitzonderlijk is. 

Je werkt autonoom

Een grotere mate van controle over werktaken en planning kan de werknemer aanzienlijke voordelen opleveren.

Werk en privé in evenwicht

Voel meer controle over hun werkende leven en leid tot een hogere productiviteit en een gelukkiger en minder stressvolle omgeving. 

Derschillende perspectieven

We hebben allerlei achtergronden met ervaring in engineering, ontwerp, operations, consulting, financiën, enz.

Ontdek uw rol.

Bekijk de mogelijkheden in onze roadmap.

ZIE VACATURESCHECK JOUW ROADMAP

+10

jaar ervaring in de begeleiding van IT-professionals

+450

certificeringen per jaar

+3.000

tevreden klanten

+150

collega’s

Wat zeggen onze klanten

De klant staat voorop, horen we vaak. Bij ons ook, maar onze IT-professionals zijn minstens zo belangrijk. Als zij tevreden zijn, zijn onze opdrachtgevers het ook! Lees wat onze opdrachtgevers zeggen over onze dienstverlening.

BEKIJK DE VACATURES

"Neomax heeft proactief gereageerd op de openstaande vacature en snel de match weten te realiseren. “

PETER DOST

IT-manager bij Novagraaf Group

Lees het verhaal

Maak jij je volgende stap als IT-professional bij Neomax?

Bij Neomax hebben we doorlopend ontzettend veel interessante vacatures openstaan, daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze IT-professionals die klaar zijn om een volgende stap te maken in hun carrièrepad. Wil jij meer weten?

Werken met Neomax?  Laten we gaan!

Support medewerker

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière bij een werkgever waar je kunt studeren en uitdagende projecten hebt? Wij zijn momenteel op zoek naar een ICT support medewerker in Zeist voor een grote internationale instelling.

Kantoor locatie

Zeist

Hoogste ppleiding

Mbo

Aantal uren 

40 uur

Jarenlange ervaring

1-2 jaar

BEKIJK DE VACATURE

Medior systeembeheerder

Is ontwikkelen één van jouw doelen voor het aankomend jaar? Dan is dit dé vacature voor jou! Onze opdrachtgever in Leusden investeert veel in high potentials die willen groeien in hun vak.

Kantoor locatie

Zwolle

Hoogste ppleiding

Mbo

Aantal uren 

40 uur

Jarenlange ervaring

3-4 jaar

BEKIJK DE VACATURE

Skilled support engineer

Neomax is op zoek naar een skilled support engineer waarbij je ook het potentieel hebt om te worden betrokken bij een aantal projecten. Het gaat om een IT-dienstverlening in Woerden

Kantoor locatie

Woerden

Hoogste ppleiding

Mbo niveau 4

Aantal uren 

40 uur

Jarenlange ervaring

3-4 jaar

BEKIJK DE VACATURE
BEKIJK AL ONZE VACATURES

Meer weten? Bel of mail ons.

Wil je verder in gesprek over de mogelijkheden die Neomax voor jou te bieden heeft?

NEEM CONTACT OP

BEZOEK ONS

Gooimeer 12

1411 DE Naarden

CALL US

088-5363720


EMAIL US

info@neomax.nl


GET IN TOUCH

© Neomax 2021

Powered by Epicode

Wat zeggen 

onze klanten

NEEM DIRECT CONTACT OP

Seat Ibiza

FR-line

Waarom Neomax – goede vraag!

NEEM CONTACT OP