Waarom neomax

Goede vraag!

Als IT-professional ligt de wereld aan je voeten. Of je nu junior, medior of senior bent, bedrijven staan voor je in de rij. Maar waarom kies je voor neomax? Goede vraag, die we graag beantwoorden.

Alle kanten op. Maar wel gericht

De diepte in? De breedte in? Of liever omhoog? Het kan bij neomax. We helpen je bij je ambities. Wil je een specialist worden? Of liever een generalist blijven? Heb je managementambities? Spreek ze uit en we helpen je om jouw doelen te bereiken.

Kennissessies, borrels en events

Never a dull moment bij neomax. We organiseren kennissessie over bijvoorbeeld SSEM, VMWare. Dat is interessant én leuk! Want je leert je neomax collega’s beter kennen en sluiten de kennissessies altijd af met een kleine borrel. Daarnaast organiseren wij klassikale opleidingen. Wij doen namelijk niet aan stil staan. Ontwikkelen moet je altijd, of je nu een junior of senior bent. Karten, lasergamen, VR- games; ze staan jaarlijks bij ons op het programma. Op vrijdagmiddag borrelen we sowieso met elkaar en soms borrelt de klant gezellig mee.

Persoonlijke binding

Bij ons draait het om jou, de IT-professional. We zorgen natuurlijk dat je komt te werken op een passend project bij één van onze opdrachtgevers, maar je blijft een neomax’er. We houden je dan ook op de hoogte van het reilen en zeilen binnen neomax. Zo heb je nauw contact met je accountmanager en/of fieldcoach. Samen met de hen bespreek je onder andere je ambities en ontwikkeling.

Gave opdrachten bij mooie klanten

6 Maanden bij Shell, 3 maanden bij KLM en 4 maanden bij Blokker. We zijn trots op onze opdrachtgevers en vinden het gaaf dat we onze helden daar kunnen plaatsen! Word ook onze held en zet je zelf op de kaart!

mac window

Neomax - in cijfers

+10

jaar ervaring in de begeleiding van IT-professionals

+450

certificeringen per jaar

+3.000

tevreden klanten

+150

collega’s

Seat Ibiza

FR-line